Selecteer een pagina

Alleen al in het Nederlands zijn er ongeveer 21.800 artikelen te vinden over visolie en Omega 3&6, de voordelen en de nadelen. Is het een nieuwe trend of hype,  het zoveelste supplement wat ons wordt aangesmeerd of hebben we het echt nodig? Ik wil graag in een simpel en kort bericht de voordelen van visolie/omega 3 vetzuren vertellen en waarom ze van essentieel belang zijn zonder al te wetenschappelijk te worden.

Omega 3 en 6 zijn essentiële vetzuren die ons lichaam niet kan aanmaken en derhalve zullen wij het onze voeding moeten halen. Echter door onze hedendaagse (minder goede) voeding krijgen we voornamelijk te weinig omega 3 binnen en is het dus aan te raden dit te supplementeren en dan het liefst in de vorm van visolie. De lijst van voordelen van omega 3 is erg lang dus ik wil er slechts een paar benoemen waarvan ik denk dat het de meeste mensen zullen aanspreken.

Visolie activeert de “vetverbranding genen” en deactiveert de vetopslag in de genen.

Visolie verhoogt de stofwisseling

Omega verbetert de huidconditie

Omega 3 is van belang voor gezonde gewrichten

Visolie zorgt voor verminderde ontstekingsverschijnselen

Visolie kan de kans op hart-en vaatziekten verminderen

Visolie vermindert de productie van stress hormonen

En de lijst is nog niet compleet maar al met al genoeg redenen om visolie te supplementen.

Heb je nog vragen over visolie of wil je kwalitatief goede visolie kopen maar heb je geen idee waar, neem dan contact met mij op.