Selecteer een pagina

Voldaan, Sterk en Ontspannen

Patty

Trainen met Pam is voor mij elke week een hoogtepunt omdat ik me na een training altijd voldaan, sterk en ontspannen voel.

Toen ik niet lekker in mijn vel zat en aan mezelf wilde werken (mentaal en fysiek) heeft zij mij geholpen mezelf vertrouwen te geven in mijn lichaam waardoor ik mij lichamelijk én geestelijk sterker begon te voelen en dat geeft het trainen met haar mij nog steeds.

Pam is een vakvrouw die écht weet waar ze het over heeft. Haar schema’s vind ik afwisselend, uitdagend en leuk. Krachttraining ben ik daardoor echt leuk gaan vinden!

Het is verrassend om te merken waar je lichaam toe in staat is en hoe je lichaam zich ontwikkeld en sterker wordt. En dat doet ook veel met je mentale gesteldheid.

Ze weet en ziet heel goed wat ik aan kan en hoe ver ik kan gaan. Door haar persoonlijke begeleiding haal ik het maximale uit elke oefening en training en dat is wat ik wil bereiken.

Daarnaast is Pam een heel leuk mens die altijd tips heeft over voeding en graag met je meedenkt. Een uurtje trainen is ook altijd zo voorbij. Met Pam trainen is voor mij een hele goede beslissing geweest!