Selecteer een pagina

Sportief typje?!

Nienke Bakker (1987) | Haarlem

Ik moet bekennen dat ik absoluut geen sportief typje ben, nooit geweest ook. Maar er was opeens een dag dat ik het hoognodig vond om wat aan mezelf te doen. Ik moest van mezelf meer gaan sporten, een gezondere levensstijl aanmeten en me dus hopelijk ook lekkerder in mijn eigen lichaam voelen.

De massa-sportscholen met overvolle groepslessen trokken me absoluut niet, zelf joggen gaf ik na een koude avond ook al snel op. En daarnaast wilde ik begeleiding van iemand die kijkt naar mij, mijn lichaam en mijn levenspatroon. Alle vriendinnen om me heen hebben namelijk wel ‘een geweldige methode’ om snel af te vallen en af te slanken. Maar wat ik belangrijk vind is dat een voedings- en trainingsschema past bij mijn lichaam.

De begeleiding, aanmoediging en motivatie heb ik gevonden bij Pam. Ze luistert naar je feedback, zorgt ervoor dat je alles uit jezelf haalt en niet opgeeft.

Daarnaast heb ik een ontzettend leuke klik met haar, dat vind ik ook erg belangrijk. Je wil jezelf helemaal kunnen geven zonder enige schaamte te moeten hebben over hoe je eruit ziet, of dat je bang bent een oefening niet goed aan te kunnen.

Pam geeft je zo veel motivatie en zelfvertrouwen, binnen de kortste keren was ik volop en met meer gemak aan het trainen en was mijn vetpercentage aanzienlijk verlaagd. Pam heeft ontzettend goed door waar ze mee bezig is en levert geweldige resultaten. Daar mag je jezelf natuurlijk ook voor belonen, maar zonder Pam had ik me nooit zo slank, strak en fit gevoeld.

Ik heb het wel gemerkt, jarenlang geen sport… De 2 dagen na de training denk je nog aan Pam en de gym, maar het is het absoluut waard! Sporten past na een verloop van tijd in je ritme, je wilt en kunt niet meer zonder!

“Results or excuses, you can’t have both..” is the motto. And thanks to Pam, I totally agree! Thank you for everything! X”