Selecteer een pagina

Pam Francière | Personal Training Haarlem

Pam Franciere | Personal Training Haarlem

  • Waarom zie jij er zo strak uit op jouw leeftijd (1970)?
  • Hoe komt het dat jij zoveel kunt eten?
  • Jij drinkt zeker niets en snoept nooit?
  • Maar jij hebt vast geen kinderen!?
  • Jij traint zeker elke dag een paar uur?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen die ik de afgelopen jaren heb gekregen van collega’s, van mensen uit mijn directe omgeving of van ouders op het schoolplein.

Het tegenovergestelde is echter waar. Ik heb idd een “sixpack”, eet als een bouwvakker (echter wel goed voedsel), drink ook een wijntje, eet chocola, heb 3 kinderen, en train maar zo’n 45 minuten 3 keer in de week.

 

 

“To be successful, the first thing to do is fall in love with your work”

 

25 jaar geleden begon ik met krachttraining en sindsdien is dat een onderdeel van mijn leven geworden. Naast de prettige bijkomstigheid dat ik, ruim 40 (1970) en na 3 kinderen, er nog goed uit zie, voel ik me vooral erg fit en kan ik naast de zorg voor mijn gezin er 2 geweldige banen op na houden.

De grootste ommekeer en reden dat ik personal trainer ben geworden is naast het feit dat ik niet alleen mijn klanten meer energie kan laten ervaren maar dat ik er zelf ook positieve energie van krijg als we samen de gewenste resultaten behalen.

Vaak is er meer mogelijk dan dat je denkt.

 

Fit worden?

Fit worden is niet zo moeilijk maar fit blijven zonder te veel tijd kwijt te zijn en jezelf alles te moeten ontzeggen wat je lief is, is een kunst, en die wil ik graag met je delen!