Selecteer een pagina

Het levert me nu al zoveel op!

Michele (1976)

Ik ben altijd wel sportief geweest, maar voelde me nooit erg aangetrokken tot krachttraining.

Een blauwe maandag heb ik wel een tijdje in de sportschool aan de apparaten gehangen maar na een paar maanden was ik niet meer geïnspireerd. Ik kreeg daar een standaard schema en weinig persoonlijke begeleiding.

Nadat ik 2 jaar geleden toen ik nog in het buitenland woonde, behoorlijk ziek werd en ik er niet onderuit kon om heftige medicatie te gebruiken, moest mijn lichaam daar flink van bijkomen.

Terug in Nederland wilde ik mijn oude patroon oppakken van “lekker hard sporten” en kwam mezelf keihard tegen. Ik moest het stapje voor stapje opbouwen met mijn lichaam en zo heb ik heel goed leren luisteren wat mijn lichaam nodig heeft.

Ik merkte dat lange afstanden hardlopen (wat ik graag deed) me juist meer stress bezorgde en dat mijn lichaam nu iets anders van me vroeg: sterker worden! Zo ben ik bij Pam terecht gekomen.

Al trok krachttraining mij nooit aan, het levert me nu al zoveel op! Hierdoor ben ik het nu wel leuk gaan vinden.

Het helpt mij enorm om dat met Pam als inspirerende personal trainer te doen, in plaats van in een onpersoonlijke grote sportschool. Dat past gewoon niet bij me. Pam is een heel leuk maar vooral ook kundig mens. Ze inspireert en motiveert me op de juiste momenten tijdens de training en ze helpt me ook om het beste uit mezelf te halen.

Tegelijk helpt ze me ook om minder streng voor mezelf te zijn (mijn valkuil) zodat ik mezelf niet uitput. Dat getuigt voor mij van hele goede mensenkennis en precies aanvoelen wat voor iedere klant nodig of belangrijk is.

Haar trainingen zijn efficient en zeer gericht, waardoor ik veel meer resultaat heb in veel minder tijd. Ik ervaar onder haar begeleiding dat krachttraining zoveel meer is dan alleen maar sterker worden en een strakker lijf krijgen.

Het gaat voor mij over het ervaren (en dus leven) van mijn volledig potentieel. Na iedere training voel ik me niet alleen sterk, voldaan en vol zelfvertrouwen, ook voel ik me helder, vol rust en in balans als ik weer naar huis wandel. Bovendien heb ik meer energie dan in jaren ervoor!.

Voor mezelf de beste investering die ik mezelf kan gunnen.