Selecteer een pagina

Binnen 8 weken in shape

Alica (1969) |  moeder van 4 | Haarlem

Met Pam’s voedingsadviezen, persoonlijke aanpak en training in haar eigen fitnessruimte is het mij gelukt om binnen 8 weken in shape te raken.

Ken je dat? Wel willen, maar voor je gevoel niet kunnen?

Ook mij lukte het niet om naast de hectiek van een gezinsleven, een drukke baan en alles daarbuiten tijd aan mezelf te besteden.Tijd om gezond te leven, te bewegen en je lekker in je vel te voelen.
Dit hou je een paar jaar vol, maar daarna is al je energie ook echt wel verdwenen.

Maar hoe pak je dat dan aan?

Ik zag mezelf niet in een overvolle sportschool staan. Zeker als je niet in ‘shape’ bent. En als je weinig tijd voor jezelf hebt, wil je dat ook efficient benutten. Ondanks dat een personal training een beetje decadent klinkt en het ook een investering vraagt, heb ik met heel mijn hart en hoofd voor Pam Franciere Personal Training Haarlem gekozen. En dat is een goede keuze geweest.

Waarom?

Met Pam’s voedingsadviezen, persoonlijke aanpak en training in haar eigen fitnessruimte is het mij gelukt om binnen 8 weken in shape te raken. Ik verloor niet alleen de nodige kilo’s, maar kwam er bovenal strakker en fitter uit. Voor mij een reden om door te gaan, zodat ik deze zomer niet alleen maar in tuniekjes op het strand zit.

De bikini is gekocht, laat de zomer maar komen!

Wil je net als mij ook strak en fit de zomer in?

Neem dan contact op met Pam. Zij zal je in no time klaar stomen voor je eerste stranddag.